VELi YILMAZ

Çelebi: Akıllı İnek Projesini Çok Anlamlı Bir İcat Olarak Görüyorum

Anavatan Partisi Genel Başkanı İbrahim Çelebi, ‘Akıllı İnek, içecek sektörüne nefes aldıracaktır’ dedi.
Özellikle çocuklara süt içme alışkanlığını kazandırmak ve süt içmeye teşvik ettirmek aynı zamanda asitli ve gazlı içeceklerden uzak tutmak amacıyla İşinsanı Cemil Tanguroğlu tarafından yerli ve milli olmak üzere ülkeye armağan edilen Akıllı İnek, her kesimden olduğu gibi siyasi çevrelerden de takdir görüyor.
Akıllı İnek otomatını yakından inceleyen ve işinsanı Cemil Tanguroğlu’nu işyerinde ziyaret eden ANAVATAN Partisi Genel Başkanı İbrahim Çelebi ürünü beğendiğini ifade etti.
İkram edilen sütü içen ANAVATAN Partisi Genel Başkanı İbrahim Çelebi, önemli bir AR – GE çalışmasının ardından yapılan projenin geleceğin teminatı çocuklar üzerinde son derece yararlı etkiler bırakacağına inandığını kaydederek İşinsanı Tanguroğlu’nu kutladı.
Çelebi Akıllı İnek Projesine ilişkin olarak şunları söyledi:
“Burada oldukça güzel bir mekândayım ve keyif aldım. Akıllı inek projesi yerli ve milli olarak sütü ve ayranı sevdirmeyi amaçlaması çok önemli. Çocuklarımızı gazlı ve asitli içeceklerden korumaya yönelik, içecek sektörüne nefes aldıran bir çalışma Sayın Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da ifade ettiği gibi yerli ürünlere yönelmeyi teşvik ediyor. Yurt genelinde yayılmasını temenni ediyorum. Çok anlamlı bir icat olarak gördüm. Türkiye her anlamda savunma sanayi, girdiler dâhil yerli ve milliliğe önemi artırdı. Sayın Cemil Tanguroğu’da devletimizin bu politikasına yerlilik kazandırmayı başarmış görünüyor. Bu anlamda kendileriyle çok gurur duydum aynı zaman da heyecanlandım.  Şahsım adına söyleyebileceğim şey devlet kademeleri dahil her anlamda bu projeye destek vereceğim, Allah Muvaffak eylesin.”
İşinsanı Cemil Tanguroğlu’ da Genel Başkan Çelebi’ye ürüne destek veren ifadelerine teşekkür ederken, ‘’Çocuklarımız için zaman kaybetmeden bu tür ürünlere sizin gibi değerlerin sahip çıkması çok önemlidir. Samimi açıklamalarınıza teşekkür ediyorum’’ dedi.

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *