VELi YILMAZ

Akyıldız Restaurant: Karadeniz Lezzetlerini Bodrum’a Getirdi

Pide, sadece Trabzon şehrinde mi yenir, ya da pidenin tadı bu şehirde mi lezzetlidir?

*

Size önerimiz, Trabzon’da yediğiniz lezzetli pideyi, Bodrum’da da aynı lezzette tadabileceğinizdir.

*

Kuşkusuz her şehrin mutfağında çeşitli malzemeler kullanılmak suretiyle ve de eklenen el becerileriyle biçimlendirilerek üstün lezzetler sofralara getirilmektedir.

*

Bu bakımdan ilginç bir o kadar da farklı lezzetler tatmak isteyenler, Muğla’nın gözde turizm merkezlerinden Bodrum’da Akyıldız Restoran’a uğrayarak, fevkalade güzel yemeklerin yapıldığı bu mekânda lezzetler dünyasına ortak olabilmektedir!

*

Akyıldız Restauranttan söz etmek gerekirse enfes yemek ve birbirinden leziz pide çeşitlerini sevdikleriniz ile tatma fırsatı bulabilirsiniz. Özellikle pide yapımında kullanılan et’in en güzel bölümünden ateşe bırakılan ızgaralar, anavatanını aratmayan kebaplar, zengin menüsü ile burada tadına varılıyor.

*

Akyıldız Restaurantta lezzet kervanı sadece pide seçeneği ile bitmiyor. Sizlerin aklınızdan geçen günü tamamlayacak pek çok özel yemek servisteki uzmanlık anlayışı ile ve de personel hizmet farkıyla önünüze getirilir.  Servis edilen yemeklerde günlük taze sebzelerin kattığı lezzetlerin dünyasında gezeceğiniz güzel mekânda adeta parmaklarınızı yiyeceksiniz.

*

Tüm yöresel lezzetleri menüsünde bulunduran özellikle Karadeniz Bölgesinin lezzetlerini hizmete sunan bu işletmenin genç Emektarı ise müteşebbis, Girişimci Erkan Akyıldız tarafından hayata geçirildi.

*

Akyıldız Restauranttan söz etmek gerekirse seçkin ve güler yüzlü personelinin sunduğu hizmet şekliyle konuklarına unutulmaz bir damak tadı sunuyor. Bu mekâna gelenlerin yeniden gelmek isteyeceği Akyıldız Restaurant günün her anında bu özelliği sebebiyle adeta dolup taşıyor. Restaurantta deneyimli iş kadrosu ve hizmet anlayışı ile kıvamlı tatlar kolayca ortaya çıkabiliyor.

*

Alt yapısı itibari ile iç ve dış mekânda geniş oturma alanları bulunan Akyıldız Restaurantta konukların konforu fazlasıyla düşünülür. Bu bakımdan mekânda hızlı hizmet memnuniyet oranını yükseltmektedir.

*

Restoranın yemeklerine asıl lezzeti veren taş fırının bulunmasıdır. Her gün dumanı üzerinde tüten kebap ve pideler taş fırından çıkartılıyor o anlara bizzat şahit olan Akyıldız Restauranttaki müşteriler farklı bir lezzet mekânında olduklarının farkına vararak tercih haklarını yeniden bu isimden yana kullanmak istiyorlar. Siparişinize ek olarak ikram edilen mezeler, daha önce tatmadığınız lezzetlerin önünüze gelmesine sebep oluyor.

*

Bu restaurantta bol tabak meze ve salatalar fazlasıyla sizlere servis edilir.  Burada hizmet verilirken hiçbir ayrıntıdan kaçınılmaz ve leziz yemek çeşitleri ile fazlasıyla doyacağınız garanti edilir.

*

Karadeniz ve yöresel mutfak temalı lezzetlerin tadına bakmak için Bodrum'da Akyıldız Restorana uğramadan geçmeyin. Bu eşsiz restauranta Çarşı Mahallesi, Çarşı Sokak, 48400 Bodrum adresinden ulaşabilirsiniz. Konumu itibariyle kolay ulaşılan Akyıldız Restorantın Cadde ye taşan yemek kokularına hayır diyemeyeceksiniz.

*

Unutmadan Akyıldız tam bir lezzet geçidinin yaşandığı Bodrum’un eşsiz restaurantı ünvanına sahiptir, menüsü o kadar zengindir ki;

Fırın Tavuk, Biber Dolma, Saksı Kebabı, Ispanak, Tereyağlı Pilav, Bulgur Pilavı, Tavuk Haşlama, Çiftlik Kebabı, Ispanak, Taze Fasulye, Makarna, Özel Yapımı Spagetti, Yoğurt, Cacık, İspir Kuru Fasulye, Tas Kebabı, Sebzeli Köfte, Karnıyarık, Musakka, İzmir Köfte, Terbiyeli Köfte, Mantarlı Tavuk Sote çeşitleriyle siz değerli seçkin müşterilerine hizmeti bir borç bilir.

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *