VELi YILMAZ

Keyfi Kebab Ciğercim

O yaz yolunuz Bodrum ilçesine düştü, doğal olarak merak ettiğiniz ilk şey Bodrum’da neler yenir? Neler içilir? Sorusu olacaktır. Bir hayli araştırdınız da. Ve fakat bu noktada tüm seçenekler sizi bir türlü tatmin etmedi.
İşte size bu konuda tam da aradığınız seçeneğini sunacak, o yaz tatilinin unutulmayacak hale dönüştürecek, yeme içme arzunuza müthiş seçenek oluşturacak eşsiz lezzetler durağı KEYFİ KEBAP CİĞERCİM’i sizlere öneriyoruz..

MURAT ÖDEN FARKI
Hemen belirtelim bu restaurantın başında Murat Öden gibi genç bir işletmeci bulunuyor ve Öden 20 yıldır restaurant sektöründe inanılmaz bir uğraş veriyor, müşterilerine en güzel kebap ve ciğer çeşitlerini sunmak için yılların birikimini ortaya döküyor.

RESTAURANTA NASIL ULAŞACAKSINIZ
Cevat Şakir Mahallesi, Turgutreis Caddesi no. 273/1  adresinizi öğrendiğinizde sizi KEYFİ KEBAP CİĞERCİM karşılayacaktır. Öyle ki, çok uzun yıllardır Bodrum ilçesinde hizmet veren KEYFİ KEBAP CİĞERCİM oldukça zengin mönüsünde ciğere, kebaba ve et çeşitlerine dair tüm şıkları sizlerin istek ve arzusuna göre servis ediyor.

*
HİZMET KALİTESİ
Peki, neden ısrarla KEYFİ KEBAP CİĞERCİM diyoruz. Sizler de uğradığınızda bizzat göreceksiniz ki, kati surette önünüze servis edilen lezzetlerin her birinden mutlu ve memnun kalacaksınız.

BURASI BİR LEZZET ÜSSÜ TİTİZ İŞÇİLİK USTASINA ÖZGÜ PİŞİRME TEKNİĞİ
KEYFİ KEBAP CİĞERCİM’den kesinlikle memnun kalacağınız bir başka nokta ise özellikle et ürünlerinde aranılan hijyene verilen önemdir. Zira burada göze çarpan ilk şey titiz işçilik, uğraş ve ustasına özgü pişirme tekniğidir. KEYFİ KEBAP CİĞERCİM’de hepsinin mevcut olduğunuzu bizati yaşayacaksnız.
*
CİĞERE İTİDALLİ YAKLAŞANLAR BU KEZ ISRARLA ARAYACAK
Şimdi günlük yaşamımızda karşılaşabileceğimiz bir anektodu sizlerle paylaşalım zira neden KEYFİ KEBAP CİĞERCİM’i ısrarla arayacağınızın sebebi ifade ettiklerimizin arasında gizli olacak. Bugün bazı insanlar ciğeri tattıklarında gerek ağızlarında garip bir his oluştuğunu ifade etmektedirler yada ciğerin tadının kötü olduğunu bile söyleyebilmektedirler. Bunların ötesinde bazı insanlarda sabah kahvaltısında en az iki porsiyon olmak üzere ciğeri afiyetle yiyebilmektedirler.
*
Yani anlayacağınız yukarıda ifade edilen örneklerden yola çıkılarak ciğer konusunda iki uç nokta bulunmaktadır. Bu ya çok seversiniz yada hiç sevmezsiniz şeklinde ortaya çıkacaktır.
Hemen belirtelim ciğeri sevip sevmediğinize ölçüt ise ilk ciğer tatma tecrübenizin nasıl olduğuyla da ilgilidir.
*
KEYFİ KEBAP CİĞERCİM CİĞERİ SEVDİRMEK İÇİN VAR
Yukarıda izah etmeye çalıştığımız noktadan hareketle eğer Keyfi Kebap Ciğercim gibi işin ehli bir kebapçı elinden ciğeri tadarsanız inanınız ciğeri sevmemeniz mümkün değildir. Çünkü pişirme tekniğini bilen, hijyene önem veren KEYFİ KEBAP CİĞERCİM’in Fevzi Usta’sının tezgâhından çıkan ciğerlerin kokusu inanılmaz ancak hiç bulunmamaktadır. Tadı ve baharatı ise oldukça şahanedir. Böylesine enfes bir ciğer tabağının yanına yayık ayran eşlik ettiğinde ise lezzetlerin tadına doyum olmamaktadır.
*
DURUN LEZZET ŞÖLENİNE ARA VERMİYORSUNUZ BİLAKİS DEVAM EDİYORSUNUZ
KEYFİ KEBAP CİĞERCİM’de bütün bunların yanı başında sizlere sunulan bir başka seçenek ise mekânın kendine özgü acılı ezme servisidir. Masanızın yanı başında yine servis edilen yağlı ekmekler ise iştah açacak KEYFİ KEBAP CİĞERCİM’deki o gününüz unutulmaz lezzetler şölenine dönüşecektir.. Kısacası KEYFİ KEBAP CİĞERCİM’de lezzet şölenine ara vermiyor devam ediyorsunuz..
*
GÜLEYÜZLÜ HİZMET PERSONELİN İLGİSİ MUHTEŞEM
KEYFİ KEBAP CİĞERCİM’i farklı kılan bir başka neden ise personelin güleryüzlü oluşu ve hizmet anlayışıdır. Kaliteli servis anlayışı belki de uzun süredir tatmamak için inat ettiğiniz ciğer hakkındaki düşüncelerinizin de değişmesine sebep olacaktır
*
MEKÂNIN TASARIMI DA FARKLI
Bu mekâna geldiğinizde yani kapıdan adımınızı attığınız anda özgü tasarım, personelin kılık kıyafeti, profesyonelce sergilenen tutum neden KEYFİ KEBAP CİĞERCİM’e gelmeniz noktasında sizi ayrıca ikna edici etken olacaktır.
Mekân bu sektördeki rakipleri karşısında KEYFİ KEBAP CİĞERİM’ rakipsiz kılarken sizler ayrıca dostlarınıza da bu mekânı rahatlıkla önerebileceksiniz
*
YEME İÇME SEKTÖRÜ MEŞAKKATLİ İŞ ANCAK KEYFİ KEBAP CİĞERCİMDE HİZMETTE SINIR YOK
Diyelim ki gecenin bir saatinde canınız ciğer çekti ve o an ısrarla yemek istiyorsunuz. KEYFİ KEBAP CİĞERCİM bu konuda da ayrıcalık sunarken geç saatlere kadar hizmet verebilmektedir.
*
Biz diyoruz ki tüm bu güzellikleri, profesyonelliği, mükemmel hizmeti, unutamayacağınız bir ciğer lezzeti keyfini ayrıca dostlarınıza da tavsiye edeceğiniz KEYFİ KEBAP CİĞERCİM’e mutlaka uğramalı günün tadını çıkarmalısınız
*
KEYFİ KEBAP CİĞERCİM’de dışarıya paket servisi de bulunmaktadır.
0 (252) 313 70 68 – 0 (536) 241 20 99’dan KEYFİ KEBAP CİĞERCİM’e ulaşabilirsiniz, siparişleriniz anında adresinize gönderilmektedir.

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *