VELi YILMAZ

Çatal, Bıçak, Kaşık ve Polisaj

Büyük restorantlar başta olmak üzere, gözde mekânlar, ayrıca oteller hatta evler de bulunan çatal, bıçak ve kaşık gibi mutfak araç gereçleri kalitesiz deterjan, ya da markası belli olmayan bazı kimyevi ürünler nedeniyle temizleme aşamasın da ilk günkü özelliklerini kaybedebilmekte ayrıca dikkat gerektiren bu işlem esnasında yüzeylerinde bir takım çizikler ve yaralanmalar da görülebilmektedir.
Hatta bir süre sonra kullanımdan ötürü sürtünmeye dayalı olarak yine araç ve gereçlerin üzerinde kullanılmamasına sebebiyet verebilecek bazı kötü görüntüler de yer almaktadır. Bu durum yüzey de kabarttı şeklinde olabileceği gibi çatlak ve çizikler gibi de oluşmaktadır.
Bu tablo karşısında kullanılan bıçak, çatal ve kaşıkların kullanım ömrü tamamlanmamasına karşı işletme sahipleri tamiri yada yenilenmesi kararsızlığı arasında bir bakıma ciddi ekonomik kayıplar yaşayabilmektedir.
Tereddütler ise bu işi profesyonelce yapan ustalar tarafından ortadan kaldırılmaktadır. İşin ehli eller kafalardaki tüm soru işaretlerini yok edecek şekilde ayrıca ekonomik olarak mekân sahiplerine ve sizlere kazanç sağlayabilecek pozisyonda titiz bir işçilik anlayışı ile çatal, bıçak ve kaşıkları gereken işlemleri (POLİSAJ) uygulayarak ilk günkü görüntüsüne kavuşturmaktadırlar.
Bu işlem esnasında üzerinde durulan konu ise müşterilere karşı işin ehli olan ustaların, sorumluların ticari kayıp yaşatmaksızın her türlü zarar ziyan gözü önünde bulundurularak işlemi gerçekleştirmeleridir.
Hatta teslim edilen ürünlerin kaybolmaması, işin ehline olan güven yada ustaların muhataplarına olan güveni noktasında bıçak, çatal, kaşıkların üzerine gerekli işaret, damga muhatapların belirleyeceği simge vurulmaktadır.

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *